Chả cá diêu hồng – Vietnamese fish cake

May 8, 2010

Công sức của mình đêm qua lọ mọ tới 2h sáng xay thịt cá và tẩm ướp đây :P

Chả cá diêu hồng (tilapia) ăn chắc thịt, rất thơm, cá nhanh chín. Công đoạn tốn thời gian nhất là xay thịt cá, chuẩn bị nguyên liệu phụ gia, và thời gian chờ cá ngấm gia vị qua đêm.

1 comment
  1. Hoa Anh said:

    C ơi,
    C cho e xin công thức món này ₫ựợc ko ah? E cảm ơn c nhiều ah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: